Toegangscontrole & videofonie

Toegangscontrole

 

Toegangscontrole kan zeer ruim geïnterpreteerd worden. Dit is een systeem, zoals de naam het zegt, om te controleren wie er exact wanneer toegang krijgt tot een specifieke ruimte/deur.

 

Dit kan gaan van één code klavier of kaartlezer buiten om één enkele deur te openen,tot het beheren van 100’en deuren en 1000’en personen.

 

In bedrijven kan deze toegangscontrole dan ook perfect gebruikt worden om de lonen van het personeel te berekenen. Ook kan men bekijken wie wanneer binnenkomt, buitengaat, of is het ook mogelijk een persoon zijn toegang gemakkelijk te ontzeggen. Aangezien het bij toegangscontrole vrij moeilijk is een goed concept te vormen word er best een afspraak gemaakt, om een goede visie te krijgen op de werken die zouden moeten gebeuren.

Videofonie

 

Videofonie is reeds een standaard geworden in nieuwbouwen, dit is dan ook de opvolger van de oude parlofoon. Uiteraard weet u graag wie er voor uw deur staat. Met een Videofoon weet u dit zelfs al zonder dat u de persoon mondeling heeft begroet. Bij het bellen start de binnenpost op en geeft automatisch het beeld weer van de persoon die buiten staat. Hier kan u dan zelf de beslissing nemen of u deze persoon binnenlaat of niet.

 

Videofonie kan in 99% van de gevallen op de bedrading van uw oude parlefoon/Bel geplaatst worden. Waardoor er dan in dit geval geen bekabelingswerk nodig is. Heeft u geen oude parlefoon? Geen probleem, wij werken steeds de bekabeling zo goed als mogelijk weg in uw woning.